Zoemsi

…gewoon omdat het makkelijk is!
voorwaarden
Deze voorwaarden gelden voor het gebruik van de website zoemsi.nl, hierna te noemen Zoemsi. Door gebruik te maken van de website of de informatie op de website, accepteert de gebruiker automatisch deze voorwaarden.

Zoemsi is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor materiele of immateriele schade veroorzaakt door gebruik te maken van de website, linken of content aangeboden door / van derden op de website. Alle intellectuele eigendomsrechten , waaronder maar niet beperkt tot, auteursrechten, merkrechten en databankrechten, op de informatie, tekst, afbeeldingen, logo's, foto's en illustraties op deze website en de lay-out en vormgeving zijn eigendom van Zoemsi en / of in licentie afgegeven door sponsoren aan de website. Het kopieren en openbaar maken van, of delen van, de inhoud van de website voor niet-persoonlijk en / of commercieel gebruik, in welke vorm of op welke wijze dan ook, is verboden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Zoemsi.

In het kader van de uitvoering van onze diensten, kunnen wij (in)direct persoonsgegevens van jou, als gebruiker van onze diensten, verwerken. Wij verwerken jouw persoonsgegevens zorgvuldig en met respect volgens de Nederlandse privacy wet- en regelgeving. Wij gebruiken gebruikergegevens om analyses te maken over het gebruik van onze website, om het gebruiksgemak te verbeteren en de prestaties van onze website te optimaliseren. Wij zullen niet meer persoonsgegevens verzamelen dan redelijkerwijs nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren en / of eerder beschreven doeleinden. Wanneer er een koopovereenkomst tot stand komt tussen jou en een webshop via de website van Zoemsi, zal ook de betreffende webshop jouw persoonsgegevens verwerken en als zodanig als verantwoordelijke kwalificeren. Raadpleeg het privacy beleid van de betreffende webshop voor meer informatie over hoe zij omgaat met jouw persoonsgegevens.

Als je jezelf hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief word je op de hoogte gehouden van vernieuwingen en/of wijzigingen in onze dienst(en) en ontvang je regelmatig onze nieuwsbrief. Als je onze nieuwsbrief niet meer wilt ontvangen, dan kun je ons dat laten weten. Dat kan via onze contactpagina (klik hier). Na verwerking zullen wij zorg dat je geen nieuwsbrief meer van ons ontvangt.

Om ontwikkelingen in wet- en regelgeving of in de diensten van Zoemsi te kunnen verwerken, behoudt Zoemsi zich het recht voor om de inhoud van dit privacy statement / voorwaarden aan te passen. Zoemsi adviseert je daarom deze regelmatig te raadplegen.
 
 
zoemsi facebook zoemsi twitter zoemsi google plus
algemene voorwaarden voor het gebruik van de website zoemsi.nl.
 © zoemsi algemene voorwaarden | voorwaarden | contact