Zoemsi

…gewoon omdat het makkelijk is!
contact
Lees dit eerst:
Zoemsi.nl is een website waar je een overzicht vindt van het aanbod tot verschillende onderwerpen en online shops. Op Zoemsi.nl kun je dit makkelijk en overzichtelijk bekijken en vergelijken. Zoemsi.nl is geen winkel, maar een soort online winkelcentrum die leuke onderwerpen en webshops aanbied. Zoemsi.nl zelf verkoopt geen producten en / of diensten. De thema websites en de online winkels waar wij naar verwijzen zijn geen eigendom van Zoemsi.nl. Heb je vragen over een product, neem dan contact op met de webshop die het product verkoopt of waar je het product hebt gekocht.
 
Adverteren:
Wil je adverteren met je website of webshop op Zoemsi.nl neem dan vrijblijvend contact met ons op.
 
Vrienden van Zoemsi:
Heb je een eigen website of webshop en wil je een vermelding op de Zoemsi vrienden pagina (kijk hier), dan is dit mogelijk. Plaats een link op je website of webshop naar de home pagina van Zoemsi.nl en stuur ons een email met daarin jouw url en waar wij onze link kunnen vinden op jouw site.
 
Onderwerp voorstellen:
Wil je een onderwerp voor een pagina voorstellen, dan kan dit. Als blijkt dat er voldoende aanbod van goede externe sites zijn en er een behoefte is bij onze bezoekers voor dit onderwerp, dan zullen wij een pagina met dit onderwerp aan Zoemsi toevoegen.
 
Vragen en opmerkingen:
Mocht je vragen of opmerkingen over Zoemsi.nl hebben, kun je contact met opnemen via het emailadres onder aan deze pagina.
 
Contact:
 
 
 
zoemsi facebook zoemsi twitter zoemsi google plus
algemene voorwaarden voor het gebruik van de website zoemsi.nl.
 © zoemsi algemene voorwaarden | voorwaarden | contact